Vantaan verkkopalvelu uudistuu

Uutinen

Asiasanat

Tieto- ja hallintopalvelutViestintä

Vantaan verkkosivut uudistuvat vuoden 2022 aikana. Verkkopalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat jatkossa myös teemasivustot. Tavoitteena on kaikissa tilanteissa saavutettava ja käyttäjäystävällinen sivusto, joka henkii vantaalaisuutta.

kolme ihmistä katsoo tietokonetta yhdessä.

Uusia verkkosivuja on testattu yhdessä kuntalaisten kanssa.

Tavoitteena palvella kaupunkilaisia mahdollisimman hyvin

Uudella sivustolla halutaan palvella kaupunkilaisia ja sidosryhmiä entistä paremmin. Suunnittelun lähtökohtana on ollut saavutettavuus erilaisissa tilanteissa ja laitteissa. Visuaalisilla ja rakenteellisilla elementeillä luodaan Vantaan palveluista yhtenäistä käyttökokemusta. Sivuston ulkoasu henkii vantaalaisuutta, ja suuralueet ja kaupunginosat tuodaan entistä paremmin esille. Tapahtumat löytää entistä selvemmin. 

Sivuston sisällöt on ryhmitelty palvelukokonaisuuksiin. Kunkin palvelun yhteydessä näytetään palvelua tarjoavat toimipisteet ja asiointipalvelut. Palveluihin liittyen löytyy myös ajankohtaisia uutisia, blogeja sekä tietoa kuntalaisten vaikuttamismahdollisuuksista. 

Toivomme saavamme käyttäjiltä paljon palautetta!
Anna palautetta sivustosta

Teemasivustot ovat osa uudistusta

Vantaan verkkopalvelun uudistuskokonaisuuteen kuuluvat myös teemasivustot. Uusia teemasivustoja perustetaan vaiheittain lisää.

Katso myös