32 hakutulosta

Blogit ja videot

Listaus

Vantaan kaupungin blogikirjoitukset, infotilaisuuksien tallenteet ja videot. Sisällöt voi tilata RSS-syötteenä https://vantaa.fi/fi/rss/blogs

Hankkeet

Listaus

Vantaalla on meneillään monenlaisia hankkeita. Voit suodattaa hankkeita mm. suuralueen, vaiheen, toimielimen palvelu- ja kohderyhmän mukaan.

Kaavat

Listaus

Vantaan kaupungin kaavoitushankkeet suodatettavana listauksena. Kaavojen RSS-syötteen voi tilata osoitteesta https://vantaa.fi/fi/rss/city-plannings

Ajankohtaista

Listaus

Kaikki sivustolla julkaistut uutiset, tiedotteet ja artikkelit. Sisältöjä voi rajata erilaisilla suodattimilla.

Toimipisteet

Listaus

Suodatettava listaus Vantaan kaupungin toimipisteistä. Listalla näytetään myös yksityisten toimijoiden ilmoittamia kiertotalouskohteita.

Palvelut

Listaus

Etsi Vantaan kaupungin tarjoamaa palvelua sen alkukirjaimella tai rajaa listaa suuralueen, palveluryhmän ja kohderyhmän mukaan.

Uutiset

Koontisivu

Vantaan kaupungin uutiset. Uutistyypillä julkaistut ajankohtaiset RSS-syötteenä https://vantaa.fi/fi/rss/topical/121

Hanke

Koontisivu

Vantaan kaupungilla on meneillään useita hankkeita. Tälle sivulle on koottu hankkeisiin liittyviä ajankohtaisia asioita.

Palveluhakemisto avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Koontisivu

Palveluhakemistosta löytyvät Vantaan kaupungin palvelut sekä tiedot siitä, mistä kuntalainen kyseistä palvelua voi saada.

IB-lukio | Teemasivusto

Koontisivu

Tikkurilan IB-lukio (IB World School) toivottaa erilaisista kulttuuritaustoista tulevat opiskelijat tervetulleiksi ennakkoluulottomaan ja välittävään kouluyhteisöömme, joka edistää tutkimisen, pohdinnan ja riskinoton taitoja. Sisällöt saatavilla ensisijaisesti englanniksi

Tikkurilan suuralue